Afbeelding
Foto:

Aanmelden voor sportprijzen

HELLENDOORN - Ook 2017 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Maar wie worden de 'Sporters van het jaar 2017' Kandidaten aanmelden voor de Sportverkiezing Hellendoorn editie 2017 nu al mogelijk. Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen.

De werkgroep voor de organisatie van de Jaarlijkse Sportverkiezing zet traditiegetrouw haar sporters en jonge talentjes in het zonnetje omdat zij een knappe prestatie hebben behaald.

Sporters
De aanmelding voor kandidaten is inmiddels van start gegaan. Dat kan voor de categorieën: Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2018 op poten te zetten. Op 17 februari 2018 vindt het volgende Sportgala plaats bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. De Stichting Sportverkiezing Gemeente Hellendoorn roept iedereen op om kandidaten aan te dragen die volgens hem of haar een nominatie verdienen en kans moeten maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar. Dit kunnen kandidaten zijn vanuit onder andere school, vereniging, vriendenkring en familie.

Aanmelden
Let op dat je de sporters op tijd aanmeldt, voor 9 december 2017. Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: www.sportverkiezinghellendoorn.nl en op Facebook.com/sportverkiezinghellendoorn. Graag de volledige invulling mailen naar: sportverkiezing@gmail.com. Dat kan echter ook via de volgende link: https://aanmelden.pgtb.me/B5fscv