Afbeelding
Foto:

Beleef het buitenleven op Schuilenburg Herfstfair!

HELLENDOORN - Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt de eerste editie van de Schuilenburg Herfstfair plaats op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Een prachtige historische locatie gelegen aan de Regge in het mooie Salland.

Het landgoed is echt een plek met een verhaal. "Ons bureau was op zoek naar een 'stoere' locatie voor de herfstfair", aldus Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. "Toen we na wat speurwerk bij Landgoed Schuilenburg terecht kwamen, waren we meteen verkocht. Het is een locatie met een historisch verhaal, dat ook zeker terug zal komen tijdens de fair. Daarnaast heeft Landgoed Schuilenburg een prachtige boomgaard, een mooier decor voor een fair is bijna niet denkbaar".

Veel interesse
Op dit moment worden de laatste plaatsen op de fair ingevuld. "Omdat we al vele jaren fairs organiseren, willen standhouders gelukkig graag bij ons op de fair staan. Maar voor de herfstfair zijn we echt selectief te werk gegaan. We willen veel producten die te maken hebben met het buitenleven, en natuurlijk met de herfst en winter die voor de deur staan. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige waxjassen en stoere laarzen. Maar het is ook de tijd om het weer gezellig te maken in het huis met mooie plaids, bijzondere serviezen en vele lekkernijen. Dit alles en nog veel meer is te vinden op onze fair".

Veel te doen
Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge. "Landgoed Schuilenburg is prachtig gelegen aan de Regge. Ieder uur vertrekt er een boottocht die de bezoekers laten genieten van de Regge. De schipper vertelt onderweg allerlei etenswaardigheden over deze unieke rivier'. Maar er is natuurlijk nog meer. Muziek, demonstraties met roofvogels en veel te doen voor creatievelingen. Kijk ook op: www.schuilenburgherfstfair.nl voor het gehele programma.

Smullen
Een laatste aspect wat een dagje Schuilenburg Herfstfair helemaal af maakt, is natuurlijk lekker eten. "Veel bezoekers blijven een hele dag op de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. In de Sagenschuur wordt bijvoorbeeld heerlijke herfstkoffie geserveerd met kaneel en een flink toef slagroom. Ook is er natuurlijk warme chocomelk. Op het fairterrein staan diverse stoere foodtrucks die allerlei lekkernijen aanbieden.