Opening nieuwe Miller & Monroe

NIJVERDAL - De nieuwe, eerste vestiging van Miller & Monroe opent zaterdag haar deuren aan de Grotestraat 220 in Nijverdal.

Burgemeester Raven verricht om 10.15 uur de feestelijke opening. Dit nieuwe winkelconcept is een voortzetting van de winkels van Vögele, die eerder dit jaar failliet ging. De komende maanden zullen zo'n 70 nieuwe winkels geopend worden met dit concept. Nijverdal heeft samen met Haaksbergen de primeur. Dit is natuurlijk ook weer een mooie aanvulling voor het winkelhart van Nijverdal op zich.

Laat de blaadjes maar dwarrelen

NIJVERDAL - Nieuwe verrassende kleuren van felrood tot zachtgeel en van goudgeel tot diepbruin. Ook is er nieuwe lijn met bijzondere geuren: natte aarde, geurig mos. De herfst: een mooi moment om naar buiten te gaan.

Struin mee met een gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug in de herfst te bieden heeft. In oktober worden op verschillende data herfstexcursies aangeboden bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal.

Historie
Tijdens de wandeling hoor je de verhalen van de cultuurhistorie en de natuur van de Sallandse heuvelrug. Wandel mee op zondag 8 of 15 oktober start om 14.00 uur of op donderdag 19 of 26 oktober start om 10.30 uur. De duur van de wandeling is ongeveer 2 uur en de afstand die gelopen wordt is rond de 5 kilometer. De kosten van de wandeling zijn voor volwassenen 4 euro en voor kinderen t/m 12 jaar 2,50 euro. Graag vooraf aanmelden via de website: www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland.