Lezing leerhuis Nijverdal

NIJVERDAL - Hoe beleven wij als mens het laatste avondmaal? Welke gevoelens en gedachten roept het sacrament bij ons op? Deze en andere vragen staan centraal in de bijeenkomst van het Leerhuis Nijverdal op woensdag 11 oktober.

Deelnemers zullen tijdens het leerhuis de verkenning maken en zich laten informeren vanuit onderdelen van de protestantse, rooms-katholieke en orthodoxe liturgie over eucharistie en avondmaal. En ze kijken naar de resultaten van actueel onderzoek van de VU over de beleving van eucharistie en avondmaal. Plaats: Het Centrum, Constantijnstraat 7a, Nijverdal; 0548-612796. Aanvang: 19.30 uur. Bijdrage: 6 euro.

Extra Bonte Avond

DAARLERVEEN - De toneelvereniging Daarlerveen organiseert deze zaterdag 7 oktober een extra voorstelling van de Bonte Avond. Deze wordt gehouden om 20.00 uur in Kulturhus 't Trefpunt.

Op veler verzoek is er nog een avond ingelast met een divers en gezellig programma, vol met humor, sketches, liedjes, een lief gedichtje. Alles zit erin. Voor iedereen die houdt van een beetje nostalgie en die de vorige voorstelling heeft gemist. De entree is gratis, maar onze kas kan een vrije gift goed gebruiken.

De Regge
kronkelt weer

NIJVERDAL - De film "De Regge kronkelt weer" wordt vertoond op 9 november 2017 om 20.00 uur in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281 in Nijverdal.

Els Roelofs geeft een bijbehorende presentatie over de Regge en de werkzaamheden hier. Entree: 6,50 euro.