ZINema: Alles Voor Elkaar

NIJVERDAL - ZINema in Nijverdal heeft de komende tijd weer enkele nieuwe films. Op 18 oktober is de eerste vertoning van Alles Voor Elkaar, vanaf 20.00 uur. Kaarten kosten 9,50 euro.

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Erg pijnlijk is dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waargemaakt. Zowel op het gebied van carrière, als op het gebied van de liefdes, staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In een enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Deze film draait bij ZINema, de bioscoop van ZINiN, vanaf 18 oktober.

Die ene hit nog eens horen?

NIJVERDAL - Je kent ze wel, artiesten die bekend zijn om hun ene hit. We noemen ze ook wel 'one hit wonders'. Op zaterdag 14 oktober komen deze hits voorbij in de vierde editie van Wouters Platenkast. Deze wordt weer gehouden in café In de Gauwe Geit aan de De Joncheerelaan 15 in Nijverdal.

Wederom geeft Wouter Felix een inkijkje in zijn digitale platenkast. Via het mailadres woutersplatenkast@hotmail.com kunnen al 'one hit wonders' worden ingediend, maar ook tijdens de avond zelf.

Bingo
Naast het draaien van de hits zal onder andere ook een 'one hit wonder'-bingo gehouden worden met ludieke prijzen. De avond vindt plaats in café In de Gauwe Geit en de hits worden vanaf 21.00 uur gedraaid.