Afbeelding
Foto:

Zonde, dag Tuunte...

NIJVERDAL - De Tuunte-winkel aan het Keizerserf in Nijverdal moest afgelopen maand sluiten als gevolg van Tuunte's faillissement. Hiermee kwam een einde aan een lange geschiedenis. Daarom willen zij graag alle klanten van het afgelopen jaar bedanken.

Wat was iedereen vorig jaar juli nog enthousiast bij de opening van het nieuwe Tuunte filiaal aan het Keizerserf te Nijverdal. Tuunte in een nieuw jasje op een prachtige nieuwe locatie, een verrijking van het centrum. Het heeft helaas maar kort mogen duren. Lang bleef onduidelijk of de op 8/8/17 failliet verklaarde modeketen een doorstart zou maken. Eén ding stond al wel vrij snel vast, het betrokken en enthousiaste personeel dat in Nijverdal het gezicht vormde van deze modezaak zou sowieso op straat komen te staan. De nieuwe eigenaar wilde zich niet binden aan verplichtingen waar het personeel bij een doorstart recht op zou houden. Na weken onzekerheid werd maandag 18 september bekendgemaakt dat vestiging Nijverdal op 20/9 definitief haar deuren zou sluiten. Veel klanten en winkeliers kwamen woensdag 20 september nog even langs om afscheid te nemen en de medewerkers een hart onder de riem te steken.

Geschiedenis
Tuunte kent een lange geschiedenis. Het was de opvolger van modezaak Jan Reinders Deze werd 65 jaar geleden opgericht aan de Rijssensestraat, later het huidige Keizerserf. Sinds vorig jaar was Tuunte op de huidige locatie gevestigd. De medewerkers willen dan ook graag iedereen bedanken die door de jaren heen naar de winkel kwamen om iets te kopen én voor de leuke gesprekken of het delen van verdriet. Zij zijn dankbaar voor de vele steun, bloemen en andere attenties rondom de sluiting van Tuunte.

vlnr: Marja, Jannie, Joke, Paulien en Mery