Dutch Eagles concert in ZiNiN Theater

NIJVERDAL - De Dutch Eagles zijn op zaterdag 21 oktober te gast in het ZiNiN Theater in Nijverdal. Om 21.00 uur begint het optreden van deze legendarische band. Kaarten รก 25 euro gaan al snel in de voorverkoop.

Tijdloze en schitterende muziek met de Dutch Eagles ?De band de Dutch Eagles verkocht in Nederland alleen al meer dan 300.000 kaarten en heeft een gestaag groeiende schare trouwe fans. Toch zijn er nog genoeg mensen die niet weten wie de Dutch Eagles zijn. Deze band is inmiddels tot ver buiten onze grenzen de onbetwiste ultieme vertolker van dit tijdperk. De band speelt, net zoals de Eagles, classic rock en covert hun nummers zoals 'Hotel California'. Met ruim 25 gitaren, zes loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengt de band deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar schijnbaar moeiteloos tot leven. Laat u meeslepen in een avond met superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit door de beste live band van Nederland.

Internationaal succes
In de afgelopen tien jaar hebben The Dutch Eagles met vier verschillende avondvullende producties langs de Nederlandse theaters getoerd en met veel plezier en succes voor vele enthousiaste bezoekers opgetreden. Daarnaast speelden ze in het buitenland, traden ze op voor radio en televisie en werkten ze samen met grote namen uit de muziekwereld.

Radio 2 lovend
De band Dutch Eagles wordt door Radio 2 genoemd als beste coverband van Nederland, een flinke reputatie om in ere te houden. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als de eerste tonen worden ingezet door de zes mannen van de Dutch Eagles. Ze coveren bekende en minder bekende nummers van de legendarische band The Eagles en hun tijdgenoten. De show is echter veel meer dan dat: erg fijne muziek, maar ook zes sympathieke, bizar muzikale mannen die stuk voor stuk fantastisch kunnen zingen en spelen. Bovendien slingeren ze leuke anekdotes de zaal in en beleven duidelijk enorm veel plezier aan wat ze doen.

Bijna uitverkocht!
Let op! Er zijn nog enkele kaarten voor de show, maar niet veel meer! Wil je er graag bij zijn? Neem dan snel contact op met het ZINiN. Een beller is sneller! Kaarten kunnen besteld worden via: 0548-624489 of www.zinin.com.