Afbeelding
Foto:

17e DRW Run Bike Run

NIJVERDAL - Zondag 5 november wordt door DRW Moodstudios de 17e DRW Run Bike Run en 10e DRW kidsrun georganiseerd bij zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg in Nijverdal.

Vele Nederlandse toppers hebben zich al aangemeld waaronder de kersverse "Nederlands kampioen Cross Triathlon" Mark Hamersma. Het parcours gaat over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Het betreft een wedstrijd onder auspiciën van de Nederlandse Triathlonbond, die geschikt is voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Er moet eerst 5 km gelopen worden daarna 20 km mountainbiken en tot slot 2,5 km lopen. Naast een individueel klassement en een duo-klassement, is er nu ook een apart klassement voor gemengde duo's. Eén persoon neemt dan het fietsgedeelte voor zijn/haar rekening en de ander doet het loopgedeelte.

Inschrijven
De voorinschrijving loopt zeer goed. Er zijn 200 plekken beschikbaar voor individuele deelnemers en 75 plekken voor duo's. De inschrijving gaat via www.mijninschrijving.nl. Inschrijven kan nog tot 3 november voor 18.00 uur of tot de limiet van 200 individuele deelnemers en 75 duo's is bereikt. Er is geen na-inschrijving voor de run bike run!! Voor meer informatie, www.drw-runbikerun.nl of bel 06-27856883. De startnummers kunnen worden afgehaald in het sportcafé bij zwembad Het Ravijn, Piet Heinweg 16 te Nijverdal, dit kan vanaf 11.00 uur. In het zwembad zijn kleedkamers en douchegelegenheid aanwezig. Het dragen van een helm is verplicht. De start van de Run Bike Run vindt vanaf 12.30 plaats op de ligweide van zwembad 'Het Ravijn'. Voor elke deelnemer is er een herinnering. Speaker is Henk Borgmeijer!

Kidsrun
Voorafgaand wordt aan de Run Bike Run de 10e DRW Kidsrun georganiseerd voor kinderen t/m groep 8 van de basisscholen. De start hiervan is vanaf 11.15 uur. Alle kinderen in de gemeente Hellendoorn zijn hierover geïnformeerd via hun school. De gehele afstand van de kidsrun is 1 km. Na afloop krijgen alle kinderen een medaille, supermarkt Jumbo uit de Kruidenwijk heeft drinken en iets lekkers ter beschikking gesteld en de deelnemende kinderen kunnen na afloop gratis zwemmen in het Ravijn! De organisatie vraagt indien mogelijk om voor in te schrijven via www.mijninschrijving.nl Op de dag zelf kan er ook nog worden ingeschreven tot een half uur voor de start. Hier moet 0,50 euro extra voor betaald worden. Voor meer informatie kun je kijken op www.drw-runbikerun.nl of bellen naar 06-27856883