Wedstrijden Het Ravijn

NIJVERDAL - De competitie in het Eredivisie waterpolo is afgelopen weekend van start gegaan. Voor de dames van Het Ravijn resulteerde dat in de 1e nederlaag van het seizoen. In Ede was Polar Bears met 10-8 te sterk voor de ploeg van damescoach Hans van Zeeland.

De komende twee weekenden staan voor de Ravijn Dames in het teken van de wedstrijden om de KNZB beker. In een poule van 4 ploegen spelen de dames zaterdagavond thuis tegen het Amsterdamse Het Y. Deze wedstrijd start om 18:45 uur. De tweede wedstrijd wordt op vrijdag 20 oktober gespeeld in Eindhoven tegen PSV. Deze wedstrijd gaat om 19:30 uur in zwembad De Tongelreep van start. De derde wedstrijd tegen ZPB H&L Productions is dan weer een thuiswedstrijd in zwembad Het Ravijn en die zal op zondag 22 oktober om 14:30 uur worden gespeeld. Doel van deze competitie is om de kwartfinale van de KNZB beker te bereiken.

Heren
De Ravijnheren wonnen afgelopen weekend nipt met 11-12 bij De Ham in Wormerveer. Komende zaterdag, 14 oktober, staat de streekderby tegen het Borculose Schuurman BZC op het programma. De wedstrijden tussen beide streekgenoten staan altijd bol van de sfeer en zijn dan ook het bekijken waard. U bent zaterdag om 20:30 uur dan ook van harte welkom in de sfeervolle waterpoloarena van Het Ravijn om deze wedstrijd te komen aanmoedigen.

Parkinsoncafé in Nijverdal

NIJVERDAL - Trudy Weierink, praktijkverpleegkundige van huisartsenpraktijk MCN te Nijverdal, komt op 17 oktober vertellen wat de huisarts en praktijkverpleegkundige voor de mantelzorger kunnen betekenen. Maar ook wil zij van u weten wat u verwacht van hen. Het zal dan ook een interactieve middag worden waar ook de ervaringen van elkaar gedeeld zullen worden.

Kom daarom allen op 17 oktober vanaf 14.15 uur. Voor informatie kunt u contact opnemen met Marisca Hutten 06-38071121 parkinsoncafenijverdal@gmail.com. U bent vanaf 14.15 van harte welkom bij SV De Zweef, Koersendijk 25, 7443 PP Nijverdal. Dit Parkinson Café is voor iedereen uit de omgeving van Almelo, Nijverdal, Wierden, Holten-Rijssen, Markelo, Vriezeveen, Den Ham e.o..