Exposanten gezocht voor eerste kerstfair

NIJVERDAL - In het weekend van 16 december zal de eerste editie van een sfeervolle kerstfair worden georganiseerd bij het Buitencentrum op de Sallandse Heuvelrug. Tijdens deze kerstfair zal voor de tweede keer de lichtjeswandeling plaats vinden in het bos van de Sallandse Heuvelrug.

De organisatie is nu op zoek naar exposanten die graag op deze kerstfair willen staan. Het doel is om zo een divers aanbod van standhouders te realiseren met uiteenlopende producten. In principe is van alles welkom; of het nu gaat om woonaccessoires, speelgoed, houtproducten of iets anders leuks en unieks. Om zoveel mogelijk bezoekers naar de kerstfair te trekken richten zij zich op een brede doelgroep.

Veel te doen
Naast de gezellige stands is er natuurlijk ook nog veel meer te beleven voor de bezoekers. in deze gezellige kerstsfeer is er namelijk ook volop muziek. Met een koor, midwinterhoorn blazers, een verhalenverteller, de Gagelspollers, een levende kersstal, een gezellige restaurant is deze sfeervolle kerstfair en lichtjeswandeling compleet met een kerstwens in de kerstboom. Een en ander wordt natuurlijk ook zeker gekoppeld aan het overkoepelende doel van het Buitencentrum, namelijk het promoten en behouden van de interessante regionale natuur. Ook in de donkere, frisse wintermaanden is er namelijk volop moois te zien en te beleven op de Sallandse Heuvelrug. De natuur is altijd wel actief.

Promotie
De kerstfair en lichtjeswandeling worden al volop gepromoot door de organisatie, waardoor dit dus een leuke manier is voor bedrijven om zich in de kijker te spelen. Interesse in deelname? Stuur een mail naar: r.dezwart-oosterbroek@staatsbosbeheer.nl. Of bel naar: 0548-612711