HEKSENDOORN Avonturenpark Hellendoorn

HELLENDOORN - Houdt u van griezelen? Bezoek dan in oktober Heksendoorn, als sinds 2000 het leukste Halloween evenement voor families!

Opperheks Odelia zwaait de scepter en heeft het hele park aangekleed met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen. Daarnaast zijn er leuke extra's voor jong en oud. Dit jaar biedt Heksendoorn tal van vernieuwingen. Breng een bezoek aan het compleet vernieuwde spookhuis 'Het Horror Hotel'. Stap binnen, loop door smalle gangetjes en donkere ruimtes, op zoek naar de uitgang. Maar pas op voor griezels en angstaanjagende taferelenā€¦ Durft u in te checken? Ook is het showaanbod tijdens Heksendoorn vernieuwd en uitgebreid met twee spannende shows! Op zaterdag 21 en 28 oktober is het park extra lang geopend. Kom gezellig griezelen op deze sfeervolle Heksendoornavonden waarbij er wordt afgesloten met een knallende vuurwerkshow! ''Kom maar langsā€¦ als je durft!''

Najaarsmodeshow bij Dorcas

NIJVERDAL - Zaterdagmiddag 28 oktober is het weer zover: de grote Najaarsmodeshow van Dorcas Nijverdal.

De eigen styliste heeft weer de mooiste tweede hands kleding uitgezocht die om 14.30 uur in de Dorcas-winkel geshowd wordt door hun eigen mannequins en dressmen. ?U bent van harte welkom in de gezellige winkel aan de Rijssensestraat 74a Nijverdal. ?De koffie en thee met iets lekkers staat voor u klaar.? Na afloop van de show is het mogelijk de geshowde kleding te kopen.? De opbrengst komt onder meer ten goede aan de bestrijding van armoede in Oost-Europa en Afrika.