Afbeelding
Foto:

Fysion hoopt op stemmen voor Airtrack

NIJVERDAL - Gymnastiekvereniging Fysion in Nijverdal hoopt de komende tijd stemmen te winnen om kans te maken op een handig nieuw trainingstoestel.

Voor de zomervakantie diende G.V. Fysion een sponsorverzoek in bij Stichting Voor Elkaar, onderdeel van Univé Verzekeringen. De sportclub zit nu bij de 8 genomineerde projecten die concreet kans maken op een geldbijdrage voor hun specifieke wens.

Airtrack
De leden en bestuur van Fysion willen graag een nieuwe Airtrack krijgen. Dit is een opblaasbare trainingsbaan waar de leden dan op kunnen oefenen. Het voordeel ten opzichte van een traditionele trainingsmat is onder meer dat deze Airtrack meeveert waardoor de turners meer hoogte kunnen bereiken voor hun trucs. Fysion heeft in totaal ruim 1.000 leden, verdeeld over 15 disciplines. Zij trainen in sporthal Kruidenwijk, waar de Airtrack gebruikt zal worden.

Toekomst
De Airtrack is 3 jaar geleden ontwikkeld door diverse turntoestelfabrikanten. De KNGU heeft het sinds seizoen 2016/2017 opgenomen in het wedstrijdpakket op NK groep springwedstrijden, NK springen individueel en NK team gym. Ook op Regionaal en Districtsniveau biedt de KNGU op dit toestel wedstrijden aan. Leden van Fysion presteren met diverse selectiegroepen op Landelijk(NK) niveau. Ook voor recreatiegroepen, leden van aangepast sporten, mensen met een beperking, Freerunners en Ouder en Kind gym is dit een fantastisch onderdeel om mee te sporten en bewegen!

Stemmen
Om kans te maken op een geldelijke bijdrage zijn wel stemmen nodig. Fysion hoopt dan ook dat iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt even de tijd wil nemen om te stemmen. Dit kan dan via de website: www.stichtingvoorelkaar.nl/nijverdal en breng je stem uit!! Let op: er kan tot uiterlijk 3 november 12.00 uur gestemd worden en met maximaal 5 stemmen per IP-adres.