Teams Het Ravijn in actie

NIJVERDAL - De heren van Het Ravijn komen deze week nog twee keer in actie

Komend weekend wacht het team van Róbert Munckáscy twee wedstrijden om de KNZB beker. En wel twee bekerwedstrijden tegen AZC Alphen. Vrijdagavond om 20:15 uur wordt in het eigen Ravijnbad gestart. Zondagmiddag 22 oktober om 16:00 uur wordt in Alphen de return gespeeld. In het afgelopen seizoen versperden de Ravijnheren Alphen de weg naar het kampioenschap van Nederland. Het beloven derhalve spannende wedstrijden te worden, dus kom de heren steunen vrijdagavond.

Dames
Voor de dames staat ook nog een minicompetitie op het programma om de kwartfinale van De KNZB beker te bereiken. Zaterdagavond werd de eerste hobbel, het Amsterdamse Het Y, met een 19-5 overwinning weggevaagd door het team van Hans van Zeeland. Vrijdag en zondag wachten nog een wedstrijd. De tweede wedstrijd wordt vrijdag 20 oktober gespeeld in Eindhoven tegen PSV. Deze wedstrijd gaat om 19:30 uur in zwembad De Tongelreep van start. De derde wedstrijd tegen ZPB H&L Productions is weer een thuiswedstrijd in zwembad Het Ravijn en die zal op zondag 22 oktober om 14:30 uur worden gespeeld. Kom onze dames aanmoedigen in hun strijd om de kwartfinale te bereiken.

Israëlreis
in mei 2018

TWENTE - Israël, het land van de Bijbel, staat bij velen stilletjes op het verlanglijstje.

Het Meer van Galilea en de nieuwtestamentische plekken eromheen, de Golan in het noorden, Elia en de Karmel in het westen, de Jordaanvallei, Jericho, de Dode Zee, Massada, de oude en nieuwe stad Jeruzalem, Bethlehem en de herdersvelden, ze spreken tot ieders verbeelding. Nooit geweest, of graag nog eens op herhaling? Er is nu de kans in een eigen en open groepsverband waarbij u ook anderen als reisgenoot kunt meevragen. Er wordt een mooie compacte reis van elf dagen in de tijd van Pinksteren gemaakt, maandag 14 tot en met donderdag 24 mei 2018, onder leiding van de ook in Overijssel bekende ds. Barend Weegink. De overnachtingen zijn in Tiberias, Jericho en Jeruzalem. Het is een culturele reis met religieuze, godsdienstige aspecten. De reissom is all-in, ook met professionele hulp van een gids. Hebt u belangstelling? mail barend@weegink.net, tel. 071 4081255 of 06 51631426.