Dansen bij De Brake

NIJVERDAL - Wijkvereniging De Brake aan de Schipbeekstraat 1 in Nijverdal organiseert weer een gezellige dansavond met live muziek op zaterdag 4 november. Aanvang is om 20.00 uur.

Iedereen is welkom en de entree is gratis. Alle mogelijke dansen komen aan bod en voor wie niet van dansen houd is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om bij een drankje gewoon te genieten van de muziek.

Film over de Regge in Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

NIJVERDAL - Tijdens de presentatie van Ella Roelfs wordt u meegenomen in de geschiedenis van de Regge, naar de herstelwerkzaamheden die van een strakke rechte stroom weer een kronkelende rivier maken.

Leer meer over de bijzondere omgeving en het waterleven in en rondom de Regge. In het buitencentrum ervaart u deze presentatie optimaal en ervaart de schoonheid van het Twentse landschap. Voor een entreeprijs van 6,50 euro bent u op 9 november welkom vanaf 19.30 uur. De film duurt tot 21.30 uur.

Orgelconcert Mark Brandwijk

NIJVERDAL - De jonge Mark Brandwijk (geboren 1994) laat op 10 november zijn orgelspel horen tijdens het najaarsconcert in de regenboogkerk te Nijverdal.

Het concert zal bestaan uit een gevarieerd programma van zijn eigen werk en improvisatie. Na het najaarsconcert van hem in 2016 waren de reacties lovend en kijkt men uit naar de 2017 editie. De aanvang is om 20.00 uur bij de Regenboogkerk aan de Grotestraat 127 in Nijverdal. Toegang is gratis, vrije gift bij de uitgang.

Sinterklaasfilm draait in ZINema

NIJVERDAL - De familiefilm "Sinterklaas & het gouden hoefijzer" draait vanaf 12 november om 14.00 uur voor het eerst in het ZINema in Nijverdal.

Beleef het avontuur van de 10-jarige Bloem en kom erachter of zij pakjesavond weet te redden! De film draait vanaf 12 november eens per dag op zondagen tot 3 december en eenmalig op woensdagmiddag. Kijk voor exacte tijden en data op de website van Zinin Nijverdal.