Afbeelding
Foto:

Open Podium bij de Smidse

NIJVERDAL - ZiNiN organiseert op zaterdag 9 december weer een gezellig open podium. In bijna iedereen zit wel 'een' talent; bijvoorbeeld als muzikant of als cabaretier. Om deze groepen eens een leuk optreden te geven wordt het gezellige open podium gehouden in De Smidse.

Aanstormende en gevestigde talenten kunnen dan weer hun kunsten vertonen aan het publiek. Speel jij in een band of ben jij singer-songwriter, cabaretier of stand-up comedian in de dop? En wil je altijd al op een echt podium en op een mooie locatie optreden? Grijp dan je kans en sta straks on stage bij het Open Podium, dé mogelijkheid om podiumervaring op te doen en om gewoon te laten zien wat je allemaal kunt.
Aanmelden kan via cultuur@zinin.com. Vermeld daarbij een korte beschrijving van jouw talent en optreden. Elke deelnemer krijgt 10/15 minuten de tijd om individueel of in groepsverband het publiek omver te blazen. Lijkt het je leuk om jouw talent te delen met anderen? Meld je dan aan voor 1 december want vol=vol. Deelname en toegang is gratis. Het Open Podium is een initiatief dat wordt georganiseerd in het kader van Ingenium, een vierjarig talentprogramma in de gemeente Hellendoorn.