Afbeelding
Foto:

Vervolg workshop internetbankieren SNS Nijverdal

NIJVERDAL - SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. Een bank die voor jou klaarstaat en voor iedereen toegankelijk is. Klanten kunnen gewoon binnenlopen voor advies over betalen, sparen, verzekeren en hypotheken.

"We vinden dat onze klanten altijd en overal hun geldzaken moeten kunnen regelen. Thuis of in de winkel. Waar andere banken kantoren sluiten, blijven wij duidelijk zichtbaar in het straatbeeld. Veel klanten vinden het fijn om in de winkel terecht te kunnen voor een goed adviesgesprek." In snel tempo neemt het gebruik van internet toe. Ook bankieren gaat steeds vaker online. Om onze klanten en de gemeenschap te helpen bij het gebruik van veilig internetten en het online regelen van bankzaken bieden wij workshops internetbankieren op de tablet aan, SNS Webwijs.

Veiligheid voorop
Je leert hoe je veilig gebruikmaakt van internet en e-mail op een tablet en wat bankieren op de tablet inhoudt, hoe dit werkt bij SNS en hoe je het veilig gebruikt. Aanstaande maandag geven wij een vervolg aan onze succesvolle workshop internetbankieren. Helaas is deze al volgeboekt, maar wees niet getreurd. Wij gaan meer van deze avonden organiseren en iedereen is welkom. Ook als je niet bij ons bankiert. Aanmelden voor de volgende workshop of wil je meer weten? Bel ons dan: 0548-615753 of kom langs in onze winkel. We helpen je graag. Kijk ook op: www.facebook.com/snsbanknijverdal