Afbeelding
Foto:

Gratis patatje voor jeugd

NIJVERDAL - Twee Pieten zullen zaterdag 2 december lege patatzakjes uitdelen aan bezoekers van de Nijverdalse Zaterdagmarkt. Zij kunnen deze laten vullen bij Jonker Frites en zo genieten van lekkere zelf gemaakt patat.

"Vorig jaar hebben we dit ook gedaan in november en dat was een groot succes." Vertelt Diecky ter Weele, woordvoerder van de markt. Nathalie Janssen van de pr-commissie voegt er aan toe dat er binnenkort ook weer ijsbaankaartjes gescoord kunnen worden. Wie 10 marktmuntjes inlevert, ontvangt een gratis ijsbaankaartje inclusief schaatshuur, zolang de voorraad strekt. Kortom, zeker de moeite waard om eens de markt te bezoeken.

Volg de markt
"We zullen via Hart van Nijverdal en onze Facebooksite Markt Nijverdal iedereen op de hoogte houden wanneer we hiermee starten. Sowieso handig om onze Facebookpagina te liken, iedere maand maak je hiermee kans om een mooi pakket te winnen.", aldus Diecky Ter Weele. De Zaterdagmarkt is het hele jaar actief om leuke extra s te organiseren.

Letterpuzzeltocht
In de herfstvakantie hadden zij een letterpuzzeltocht georganiseerd. Tygo en Tim, Marinka en Thomas waren de winnaars en konden een waardebon mee naar huis nemen t.w.v. 50 euro!!