Afbeelding
Foto:

Het grote 'Feest van Sinterklaas' in ZINiN

NIJVERDAL - Ontmoet alle pieten en Sinterklaas tijdens het grote 'Feest van Sinterklaas' in het ZINiN theater. Een mooi theateravontuur voor de hele familie.

Op zaterdag 2 december zijn er twee voorstellingen, deze beginnen om 13.30 uur en om 16.00 uur. De theaterpieten hebben weer een prachtige show in elkaar gezet, de musical "Myrthe en het paard van Sinterklaas". In dit theaterstuk beleef je het bijzondere verhaal van Myrthe. Myrthe heeft maar een wens op haar verlanglijstje staan; het paard van Sinterklaas verzorgen. Alleen lachen al haar vrienden haar uit, zelfs haar moeder zegt dat zij veel te klein is om dat te gaan doen. Op het plein voor haar huis staat een standbeeld. Niemand weet dat dit beeld kan bewegen en praten. Samen met het beeld maakt Myrthe een plan. Gaat het Myrthe lukken om Amerigo te gaan verzorgen. Kom het bekijken op 2 december in het theater.

Groot feest!
Na afloop kun je genieten van een ouderwets groot feest in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Extra leuk: Kalefater verleent medewerking door middel van een living statue. De voorstellingen beginnen om 13.30 uur en om 16.00 uur.

Kaarten
De toegangskaartjes zijn te bestellen via het ZINiN theater en bij de VVV Nijverdal. Kosten zijn maar 6,50 euro per persoon. Hiervoor krijgen de kinderen een prachtig feest en een mooie musical. Inclusief een consumptie en leuke verrassing. Natuurlijk is er voor de ouders en/of grootouders een lekker kopje koffie / thee. Hopelijk komen jullie allemaal het feest met Sinterklaas en zijn Pieten meevieren!

Kleurplaat
Hebben jouw kinderen al een kleurplaat opgehaald bij de lokale winkeliers? Op deze kleurplaat staan lege vakjes die horen bij een speurtocht. De verschillende letters voor deze speurtocht zijn nog tot en met 2 december te vinden in de etalages van de winkels. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen.