Ontmoet de Kerstman

NIJVERDAL - Een ware Meet & Greet met de Kerstman tijdens de lichtjeswandeling en kerstfair zorgt voor een ware attractie. Op de foto met de Kerstman, een handje geven of gewoon gezellig een babbeltje maken.

Onlangs ontving het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug een brief van de Kerstman. De Kerstman schreef in de brief dat hij graag bij het Buitencentrum wilde logeren en de gezellige lichtjeswandeling en Kerstfair wilde meemaken op de Sallandse Heuvelrug.

Informatie
Op 26 december kun je de Kerstman ontmoeten. Wil jij hier bij zijn en een cadeautje ontvangen van de Kerstman, meld je dan online aan op de site van het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Kerstwandeling Daarle

DAARLE - Wandelen voor jong en oud. U beleeft onderweg het kerstverhaal en geniet van muziek en lekkers.

Op 2de kerstdag kunt u wandelen in de velden van Daarle. Onderweg beleeft u het kerstverhaal , maar er zijn ook andere activiteiten. Zo kan er bijvoorbeeld koffie gedronken worden op een verrassende locatie. Ook worden er knieperties gebakken. Er staat onderweg een mobiel bruin café waar ook allerlei lekkers te koop is.

Kerstmiddag bij de Budde

NIJVERDAL - Op zaterdag 24 december is de kerstmiddag met de Sofa Rockers.

De hele middag kun je heerlijk bij De Budde borrelen met muzikale omlijsting van de Sofa Rockers. De toegang is geheel gratis en het begint van 15.00 uur.