Fien en Teun op Derde Kerstdag in ZINiN

NIJVERDAL - Het vrolijke boertje Teun en boerinnetje Fien komen al spelend het Hollandse boerenleven in het theater ontdekken. Dagelijks is dit duo te zien bij RTL Telekids en woensdag 27 december staan Fien & Teun met de familievoorstelling 'Feest op de boerderij!' in het ZINiN Theater.

Vanwege de verwachte grote belangstelling heeft het ZINiN Theater twee voorstellingen geprogrammeerd. De eerste show start om 14.00 en de tweede show om 16.00 uur. Nadenken over wat te doen de dag na kerst is nu niet meer nodig. Fien & Teun is een ideaal uitje voor het hele gezin!

Familievoorstelling
In de vrolijke, muzikale familievoorstelling 'Feest op de boerderij!' beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Spelenderwijs leren zij en Sita, hun jonge bezoekertjes vanaf twee jaar van alles over dieren, natuur en het Hollandse landleven. Ontdek voor en na de voorstelling het leven op de boerderij tijdens de 'Boerderij Experience' in de foyer. Na de voorstelling kun je met Fien & Teun op de foto!

Sita Vermeulen
Sita Vermeulen is het gezicht geweest van Disney Channel in Nederland, heeft gespeeld in de kindersoap ZOOP en heeft nog veel meer dingen gedaan. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Deze vrolijke en leerzame voorstelling vol humor is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Fien & Teun in ZINiN
Woensdag 27 december.
Start: 14.00 en 16.00 uur.
Toegangsprijs 15 euro.