Opvliegers 3: New York

NIJVERDAL - Alweer het derde deel van de serie 'Opvliegers' zal op vrijdag 19 januari te zien zijn in het ZiNiN theater. In deze voorstelling volg je de avonturen van een vriendinnengroep die de reis maakt naar "the city that never sleeps", New York.

Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie spelen in dit theaterstuk de komische rol van een vriendinnengroep in de overgang. Ze vertolken een herkenbare rol en brengen dit met de nodige humor. Als schnabbelzangeres Lydia (gespeeld door Antje Monteiro) een blunder begaat in een dronken bui, besluit ze te vertrekken naar New York. Daar ontmoet ze nieuwe vriendinnen met wie ze veel gemeen heeft. Opvliegers 3 laat op ludieke wijze zien hoe de dames zich redden in het bruisende New York. De voorstelling start om 200.15 uur in het ZiNiN theater in Nijverdal. Kaarten hiervoor zijn te reserveren via www.zinin.com.

Marlies Claasen in Smidse

NIJVERDAL - Marlies Claasen en Bas Steman zij op zondag 14 januari te gast in De Smidse van ZiNIN. Het wordt hartverwarmend muziektheater.

Een stroom van verhalen, muziek van onder andere Ramses Shaffy, humor, romantiek, erotiek en gedichten. Zo ziet de show 'Brut Chantant' eruit. Dus geen poespas, geen poeha en geen hoogdravende show! Vol levenslust en onstuimigheid brengt deze zangeres uit Gelderland haar programma 'Brut Chantant', samen met de band ARTomik. Kaarten voor deze voorstelling zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489. Kijk ook op www.zinin.com