Afbeelding
Foto:

Goede Voornemens

NIJVERDAL - Het nieuwe jaar is net begonnen en het vuurwerk galmt nog een beetje na. Zoals elk jaar maken we allemaal, van jong tot oud, goede voornemens voor het komende jaar. Corpus Millon kan u hierbij helpen om van een voornemen ook echt een resultaat te maken.

De een wil zijn kerstbuikje wat minder maken, de ander wil stoppen met roken en weer een ander wil gaan trainen voor die lange fietstocht. Kortom, we willen er allemaal een gezondere levensstijl op nahouden. De bewegingsclub Corpus Milon Clubs met een vestiging aan de Grotestraat helpt ons er een handje bij.

Gezonde levensstijl
Om een nieuwe en gezonde levensstijl te kiezen die bij je past is geen gemakkelijke opgave. Vaak wordt er begonnen om informatie in te winnen bij soort van sportschool of fitnessclub. Je wordt overspoeld met informatie over allerlei mogelijkheden en de prijs is in de meeste gevallen doorslaggevend. Maar wat er vaak wordt vergeten is de essentie van de doelstelling en de motivatie. Als je niet goed bent voorgelicht maak je een foutieve keuze en zal je na korte tijd de inspanningen staken. Corpus Milon Clubs presenteert een nieuw en uniek fitnessconcept, namelijk "Milonnen".

Doelen
Trainen op de Milon Cirkel is gericht op afslanken, spierversterking en dus fitter worden. Je wordt begeleid via je persoonlijke chipkaart en het is erg afwisselend. De meeste toestellen doe je slechts 1 minuut en een cardiotoestel duurt maximaal 4 minuten. Het is volledig geautomatiseerd en je hoeft geen gewichten of zittingen mee in te stellen.

Ervaar het zelf
Een display geeft het trainingsritme aan en door de afwisseling train je veel effectiever. In slechts 35 minuten heb je je hele lichaam goed getraind. Om eens echt te ervaren wat Milonnen met je doet, kan iedereen in Nijverdal en omgeving gedurende de maand januari 1 WEEK GRATIS Milonnen aanvragen. Hierdoor kunt je je goede voornemen waarmaken. Kijk hiervoor op www.corpusmilonclubs.nl