Afbeelding
Foto:

Jongste lid van 't OaleKreng' wint prachtige Oldtimer Brommer

NIJVERDAL - Een mooie actie voor een bijzonder goed doel; oldtimerclub 't OaleKreng heeft maar liefst 700 euro in weten te zamelen voor Cynthia Overbeeke. Dankzij een leuke raad-actie mocht Nathan Koedoot afgelopen week een bijzondere oldtimer bromfiets in ontvangst nemen. Hij ontving deze van BATO in Nijverdal.

Cynthia liep afgelopen jaar een dwarslaesie op, tijdens het verkeerd terecht komen op de trampoline. Er werd een toertocht op touw gezet waarbij het inschrijfgeld en donaties naar Cynthia gingen. Met deze tocht werd al een mooi bedrag opgehaald van 3.000 euro. Cynthia is het buurmeisje van Arjan Pas, de voorzitter van de Vroomshoopse oldtimer club 't OaleKreng. Bas Euren kwam op het idee om een vervolgactie op te zetten met een bijzondere prijs: een antieke Sparta brommer die hij beschikbaar zou stellen.

Raden
Aan de brommer werd een aparte actie gehangen. Op de Sint Maartensmarkt in Wierden en tijdens de Show/ Beurs kon men voor 2 euro het gewicht raden en kans maken op de mooie oldtimer brommer. Nathan Koedoot uit Den Ham bestede maar liefst 10 euro aan het goede doel. Hij was dan ook met vijf loten in de race.

Goede gok
Het jongste lid van de V.O.C. zat er met 3 gram verschil het dichtst bij. Het juiste gewicht was 54,17 Kg. De brommer werd hem zaterdag 6 januari overhandigd door Sponsor BATO uit Nijverdal. Deze actie heeft nog eens 700 euro opgebracht voor Cynthia.

Bromplezier
Nathan kan deze prachtige brommer aan zijn verzameling toevoegen. Dus, ziet u binnenkort in de omgeving van Twenterand iemand op een schitterende Sparta verpleegster brommer rijden met een glimlach van oor tot oor, dan is dit Nathan. Zijn Vrienden van 't OaleKreng wensen hem veel bromplezier met zijn nieuwe aanwinst! Tevens willen zij Bas Euren bedanken.