Afbeelding
Foto:

Markt genomineerd
voor prijs Beste Markt

NIJVERDAL - De markt van Nijverdal is één van de finalisten in de verkiezing van Beste Markt van Nederland 2018. Dit is een jaarlijkse prijs waarbij markten van diverse omvang in het zonnetje gezet worden.

De prijs is een initiatief van de Centrale Vereniging voor Ambulante Handel, met als doel om de markten te promoten. Het lijkt een spannende strijd te worden; de jury was al zeer positief over de genomineerde markten. Nijverdal is genomineerd in de categorie middelgrote markten, samen met Roermond, Dinxperlo en Schagen.

Op bezoek
De komende weken zal de jury de genomineerde markten bezoeken om tot een uiteindelijke beoordeling te komen. Op 3 februari komt de jury naar Nijverdal. Op de tweede dag van het CVAH-congres in maart worden dan de prijzen uitgereikt. Als Nijverdal wint is de markt in goed gezelschap: zo wonnen vorig jaar Dordrecht, Maastricht en Amersfoort prijzen in hun respectieve categorie. Goed lopende markten zijn een belangrijk aspect; ze zijn een ontmoetingsplek, bieden ze werkgelegenheid én ondersteunen het winkelaanbod.

Leuke actie
Om de nominatie voor de prijs van Beste Markt 2018 al vast te vieren, organiseert de PR-commissie van de zaterdagmarkt enkele leuke acties. Zo ontvangen bezoekers op 20 en 27 januari een bon zie zij in kunnen vullen. Op 3 februari om 12.00 uur worden dan vijf winnende bonnen getrokken. De winnaars mogen dan een jute markt-tas vol met boodschappen in ontvangst nemen. Let wel: om de prijs te winnen MOET u wel op 3 februari om 12.00 uur aanwezig zijn om deze prijs te kunnen winnen! Mensen die niet winnen bij deze trekking maken nog wel kans op een prijs van 250 euro bij de trekking in februari