Afbeelding
Foto:

HOi FM schenkt aandacht aan gemeenteraadsverkiezingen

HELLENDOORN - De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan. Op 21 maart mogen we weer naar de stembus. Maar: waar moet je op stemmen? En welke standpunten hebben de diverse partijen? De komende weken duikt het HOi FM programma Reggebreed in deze verkiezingsstrijd.

Het actualiteitenprogramma schenkt vanaf nu wekelijks aandacht aan de komende verkiezingen. Reggebreed is één van de programma's die vanaf de oprichting van HOi FM in augustus 2004 in de lucht is.

Uitzendingen
Op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur wordt u, door een prachtig team, van de laatste nieuwsfeiten uit de gemeente Hellendoorn op de hoogte gebracht. Jaap Calkhoven en Wil de Bruine presenteren deze Reggebreed Politiek op de zaterdagen 27 januari, 3 en 17 februari en op 3, 10 en 17 maart. De politieke leiders komen langs in de studio en zullen onder andere aan de hand van stellingen aan de tand worden gevoeld. HOi FM is te ontvangen op 104.1 op de kabel, via HOi koerier, in de ether op 106.6 en via verschillende media apps, zoals Tune in en de 'Lokale Omroep app'.