Koffieconcert Cottonville Bigband

NIJVERDAL - Als onderdeel van muziekvereniging KSW geeft de Cottonville Bigband een koffieconcert in d'Oale Bleeke aan de P.C. Stamstraat 19. Op zondag 21 januari laten ze hun swingende sound horen vanaf 11.30 uur.

Cottonville Bigband opereert al sinds 2009 als zelfstandig onderdeel binnen de muziekvereniging. Ze richten zich op jazz en bigbandmuziek uit de verschillende tijdperken. Met een voorkeur voor de jaren 40 en 50 zullen ze veel bekende hits ten gehore brengen van bijvoorbeeld Glenn Miller, Benny Goodman en Count Basie. Maar ook recentere ontdekkingen gaan niet aan ze voorbij en nummers van Michael Bublé en Caro Emerald zijn ook in hun repertoire opgenomen.

Winterwandeling Sallandse Heuvelrug

HAARLE - Zoek de rust op van de natuur tijdens de winterwandeling bij Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Op zondag 21 januari loop je onder leiding van de boswachter door de betoverende natuur van de Sprengenberg.

De boswachter zal tijdens de wandeling van alles vertellen over de diersoorten die zich tijdens de winter ophouden in het natuurgebied. Leer meer over de flora en fauna om je heen tijdens een leerzame en gezellige wandeling. Graag meewandelen? Geef je dan van te voren op via www.natuurmonumenten.nl/agenda. De kosten hiervoor zijn 8,- euro voor volwassenen en 7,- euro voor kinderen. Leden van natuurmonumenten betalen slechts 5,- euro per persoon en 4,- euro voor een kind. Het startpunt van de wandeling zal zijn bij Erve De Pas aan de Molenweg 2 te Haarle (Hellendoorn).