De koffie staat klaar!
De koffie staat klaar! Foto:

Jubileum voor ouderenmiddag

DAARLERVEEN - In november 2013 begonnen de beide kerken "De Schoof" en "De Kruiskerk" Daarlerveen, in samenwerking met 'Welzijn Ouderen Daarlerveen' met de eerste ouderenmiddag. Nu staat de tiende editie voor de deur!

Met één vergadering was de succesvolle formule voor de ouderenmiddag geboren. Er werden twee middagen per winterseizoen georganiseerd, in november en februari. Telkens met zo'n 80 á 100 bezoekers.

Succesvol
Inmiddels zijn de ouderenmiddagen in Daarlerveen en omstreken een begrip en komt de tiende editie eraan. Op woensdag 7 februari 2018 willen de kerken dit graag met u vieren. Het is weer een initiatief van De Schoof en De Kruiskerk, in samenwerking met Welzijn Ouderen Daarlerveen. "We hopen weer veel ouderen te ontmoeten. Maar ook mensen die nog jong(er) zijn: meer dan welkom bij 'De Kakelkontjes'.", aldus de uitnodiging.

Dialect
Dit gezelschap zal u in het dialect vermaken met leuke sketches en liedjes. Het beloofd een fantastische 10e editie te worden. De kakelkontjes uit Eibergen komen op woensdag 7 februari 2018 in "De Kruiskerk", Kerkstraat 1 te Daarlerveen. Aanvang: 14.00 uur. Er is koffie/thee en iets lekkers erbij. Dit alles voor een vrije gift. Iedereen is van harte welkom! Meer informatie over de 'ouderenmiddagen' bij Roelof Hekman, tel. (0546) 643151.