Stand-up comedy in De Smidse

NIJVERDAL - Op zondag 28 januari staat er een avond onvervalste stand-up comedy gepland in De Smidse, Hoge Dijkje 4A in Nijverdal.

De avond wordt gevuld door verschillende getalenteerde cabaretiers. Allen hebben ze een andere achtergrond maar gezamenlijk zijn ze goed voor meerdere awards en een veelbelovende toekomst in de cabaretwereld. Onder leiding van een MC brengen ze je deze avond de meest scherpe, opvallende en ijzersterke humor. De cabaretiers van Jeroens Clan delen deze avond het podium met comedians Maarten Westra Hoekzema, Chris Verlaan en Tobi Kooiman. De kaartverkoop verloopt via het ZINiN theater. Reservaties via www.zinintheater.nl voor 10,- euro per stuk.

Doorstart
ontmoetingspunt Minima

HELLENDOORN - In oktober 2017 is het Steunpunt Minima opgeheven. Toch kwamen er vanuit de doelgroep signalen dat het Steunpunt gemist zou worden. Daarom heeft het Netwerk Sociale Zekerheid het initiatief genomen om te onderzoeken of een beperkte doorstart, mogelijk zou zijn

Netwerk Sociale Zekerheid is een overkoepelend orgaan van de sociale en diaconale organisaties en ervaringsdeskundigen in de gemeente Hellendoorn. Een afvaardiging van het Netwerk heeft ook rechtstreeks contact met de wethouder van Sociale Zaken. Onder de verantwoordelijkheid van het Netwerk Sociale Zekerheid is er een nieuwe werkgroep opgericht en die werkgroep heeft zich tot doel gesteld de maandelijkse inloopochtenden op de derde dinsdag van de maand weer op te starten. Het Minimaatje weer uit te brengen, zij het twee keer per jaar. Het beheren van de adressen ten behoeve van de Paasbrodenactie en Kerstpakkettenactie.

Gegevens
De nieuwe naam wordt 'Trefpunt Minima'. Het postadres is Geertserve 5 7447 VC Hellendoorn. Vragen stellen kan via E-mail adres: trefpuntminima@hotmail.com of bel naar 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Inloopochtenden in de eerste helft 2018 zullen elke derde dinsdag van de maand plaatsvinden in de kelder van 't Spectrum, ingang aan Hendrik Wormserplein. Tijdstip: 9.30 uur tot 11.30 uur.