Afbeelding
Foto:

Tempert Badkamers wordt Laurens Badkamers

NIJVERDAL - Badkamerspecialist Tempert Tegels en Badkamers uit Nijverdal gaat dit jaar verder onder een andere naam: Laurens Badkamers. Om dit te vieren geeft Laurens Badkamers een luxe vrijstaand bad weg ter waarde van 4.000 euro tijdens de feestelijke opening op zaterdag 10 februari 2018.

Op zaterdag 10 februari is de opening van de vernieuwde showroom van Laurens Badkamers. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen geïnteresseerden onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met het nieuwe Baden in luxe-concept. De winnaar van het bad wordt tijdens de opening bekend gemaakt.

Baden in luxe
'Het nieuwe Baden in luxe-concept heeft niet alleen betrekking op de badkamers die ik ontwerp, maar komt ook vooral terug in de manier waarop ik met mijn klanten om ga. Het geeft me de mogelijkheid om te doen wat ik het liefste doe: op een persoonlijke manier communiceren met mijn klanten. Daarnaast kan ik werken met unieke merken, die me de kans bieden om volledig aan de wensen van de klant te kunnen voldoen', aldus Laurens Keurhorst, eigenaar van Laurens Badkamers. De naamswijziging en bijbehorende opening zijn onderdeel van het nieuwe concept van Laurens Badkamers, waarbij 'Baden in luxe' centraal staat.

Onafhankelijk
Waar Tempert Tegels en Badkamers onderdeel was van een franchiseformule, is Laurens Badkamers volledig onafhankelijk. 'We zijn nu helemaal vrij in materiaalkeuze en het ontwerpen van de badkamers en kunnen daardoor van iedere badkamer een uniek project maken. Zo kunnen we nog beter inspelen op de wens van de klant', aldus Laurens. Bij Laurens Badkamers wordt naar alle elementen van de badkamer gekeken. Van sanitair tot wandafwerking en van gebruikersgemak tot design. Al bij het eerste contact is er veel aandacht voor de wensen en voorkeuren van de klant. Ook tijdens de montage van de badkamer zijn Laurens en zijn team zelf nauw betrokken. U heeft één aanspreekpunt tijdens het gehele traject.

Showroom
De showroom van Laurens Badkamers bevindt zich op de vertrouwde plek waar Tempert Badkamers gevestigd was: Bedrijvenweg 59 in Nijverdal. De showroom is ingericht volgende de nieuwste trends in de sanitaire branche. Een gedeelte van de showroom richt zich daarnaast specifiek op tegeltrends en woonvloeren. Kijk ook op www.laurensbadkamers.nl.