Muziek-Onder-de-Trap

NIJVERDAL - Muziekkring Hellendoorn wil met Muziek-Onder-de-Trap licht klassieke muziek voor iedereen toegankelijk maken. Donderdag 15 februari om 20.00 uur wordt dit concert verzorgd door de Talentenklas van Kaliber Kunstenschool.

Het concert vindt plaats in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal. Om precies te zijn: onder de trap in de hal. U kunt komen en gaan wanneer u wilt tijdens het optreden. Ook wordt er geen entree gevraagd, maar een bijdrage in de vioolkist mag natuurlijk wel.

Talentenklas
Door de talentenklas "Klassiek" worden instrumenten als viool, piano, dwarsfluit en hobo bespeeld. Tijdens het concert van 15 februari zullen zij ondermeer muziek van Johann Sebastian Bach en Richard Strauss ten gehore brengen. Laat u ook meevoeren op deze klassieke muziek.

Electro
Blues Society

NIJVERDAL - Oude muziekstijlen gemixt met nieuwe stijlen geeft de muziek van Jasper Mortier en Jan Mittendorp een geheel eigen geluid.

Zij hebben al 30 jaar podiumervaring in de Europese rootsrock en blues scene. Invloeden van Led Zeppelin, Alan Lomax en Roxy Music zijn terug te horen in de muziek. Op het podium maakt Electro Blues Society gebruik van verschillende instrumenten, zoals contrabas en vintage versterkers. Het geheel wordt afgemaakt met videoprojecties.

Kom genieten
Op zondag 11 februari om 16.00 uur kunt u ook genieten van het geluid van Electro Blues Society in De Smidse in Nijverdal. De entreeprijs voor dit optreden is € 10,-