Stand-up Comedy II

NIJVERDAL - In De Smidse in Nijverdal is er op 18 februari weer genoeg te lachen tijdens de stand-up comedy avond.

De avond wordt gevuld door Kitty Goemaat, Tobias van Kaam, Sanneke van der Meulen en Klaas Prins. Allen hebben al de nodige sporen verdiend. Zo won Klaas Prins de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Datzelfde festival werd dat jaar door Kitty Goemaat gewonnen. Op 18 februari vanaf 16.00 uur kunt u in De Smidse om en met deze comedians lachen. De entreeprijs is € 10,-.

Die Regghe Sangers

NIJVERDAL - Muziekvereniging KSW Nijverdal houdt op 18 februari wederom een koffieconcert. Dit maal met medewerking van "Die Regghe Sangers".

"Die Regghe Sangers" is een shantykoor en wanneer zij ergens optreden kunt u er zeker van zijn dat het gezellig wordt. Niet alleen worden er zeemansliederen in het Nederlands, Engels en Duits gezongen. Ook Ierse folksongs en liederen in het Twentse dialect zullen ten gehore worden gebracht. Kom luisteren naar "Die Regghe Sangers" op 18 februari om 11.30 uur in d'Oale Bleeke in Nijverdal.

Communicatie in de natuur

NIJVERDAL - In het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug zal bioloog Atze Oskamp op uitnodiging van IVN Hellendoorn-Nijverdal een lezing geven op dinsdag 20 februari om 20.00 uur.

De lezing zal gaan over hoe er tussen planten, dieren, bacteriën en schimmels gecommuniceerd wordt. Leer ook meer over communicatie in de natuur tijdens deze gratis lezing op dinsdag 20 februari.