Afbeelding
Foto:

Fiat Panda Tech: compleet en scherp geprijsd

NIJVERDAL - Op zoek naar de ideale stadsauto? Denk dan eens aan de Fiat Panda Tech: Ruim, 5 deuren, super compleet EN scherp geprijsd! Tijdelijk ontvang je bij Auto Aaltink Nijverdal € 2.500,- korting op dit model, inclusief een GRATIS set lichtmetalen velgen. De auto staat compleet rijklaar voor € 13.295,-!

De compacte vijfdeurs Panda verkoopt traditiegetrouw erg sterk. De Panda is sinds 2012 de onbetwiste nummer één in Italië en sinds 2016 in zijn segment in Europa. Onlangs is het miljoenste exemplaar van de productieband gerold in de geprezen Pomigliano d'Arco fabriek nabij Napels. In totaal heeft Fiat meer dan 7,5 miljoen Panda's geproduceerd. In Nederland staat de verkoopteller op bijna 193.000 stuks. De eerste generatie debuteerde al in 1980.

Rijke uitrusting
Het actiemodel staat nu voor je klaar in de showroom bij jouw actieve FIAT Dealer, Auto Aaltink. De Fiat Panda Tech Auto is zeer rijk uitgerust, verkrijgbaar in de kleuren Wit pastel of Blauw metallic en van alle gemakken voorzien. Onder andere: een 80PK Turbo motor. Airco, centrale vergrendeling op afstand. Elektrische ramen vóór. Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar. Stuurwiel met radio- en telefoonbediening. Uconnect radio met Bluetooth/MP3/AUX/USB en 4 speakers. Zijstootstrips. Spiegels en deurgrepen in carrosseriekleur. Ramen achter donker getint. Airbags rondom. Dagrijverlichting en een Bluetooth carkit. Kortom, een aantrekkelijk uitrustingsniveau.

Kom langs
Profiteer direct van deze geweldige actie en breng een bezoekje aan de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Een kopje koffie staat natuurlijk klaar. Voor alle beschikbare auto's, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.ikwileenfiat.nl.