Afbeelding
Foto:

Lokaal Hellendoorn op Lijst 7

HELLENDOORN - De nieuwe partij Lokaal Hellendoorn is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen te vinden op lijst 7. De partij is enigszins onaangenaam verrast door deze uitkomst.

Lokaal Hellendoorn is een samenvoeging van de huidige 3 lokale partijen BurgerBelang, Gemeente Belangen en HOP en met negen raadszetels de grootste partij in de gemeenteraad van de gemeente Hellendoorn. Het bestuur van Lokaal Helendoorn had op advies van het gemeentehuis zaken zo geregeld dat Lokaal Hellendoorn lijst 1 zou krijgen.

Verbazing
"Tot onze verrassing kregen we op 9 februari het bericht dat de gemeentelijke kiescommissie bepaalde dat Lokaal Hellendoorn lijst 7 krijgt toegewezen. We vertrouwen er op dat alle inwoners op de verkiezingsborden én op het stembiljet Lokaal Hellendoorn op lijst 7 weten te vinden. Het gaat om het gedachtengoed en ideeën van de enige lokale partij met de naam Lokaal Hellendoorn in onze gemeente.", aldus de partij. Lokaal Hellendoorn is al druk bezig met haar campagne om zo naamsbekendheid te genereren. Zij hopen samen meer te kunnen bereiken.