Something so Real

NIJVERDAL - René van Kooten en zijn band Shifting Daylight geven op 8 maart om 20.15 uur in het ZINiN Theater een intiem theaterconcert.

De bekende en onbekende liedjes die ten gehore gebracht worden, gaan over alle aspecten van het leven. Van geboorte, tot ouder worden en verlies. De mooie en ontroerende muziek wordt afgewisseld met persoonlijke verhalen. Kaarten voor de ze voorstelling zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 bij het ZINiN Theater.

Ik beloof niks

NIJVERDAL - Stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs zal op 9 maart vertellen over wat hij in de afgelopen tijd heeft meegemaakt.

Zoals verwacht mag worden van René van Meurs, wordt dit geen saaie opsomming van zijn belevenissen. Vanaf het begin tot eind zal humor een belangrijke rol spelen. Samen met het publiek wil hij er een spetterend optreden van maken. Kaarten voor deze voorstelling kunnen al besteld worden via www.zinintheater.nl. Prijzen variëren van € 15,- tot € 17,50.

Boekenwurm tocht

NIJVERDAL - Een wandeling in de natuur past perfect bij de Boekenweek 2018 die dit jaar als thema 'Natuur' heeft.

De tocht wordt georganiseerd door de ZINiN Bibliotheek en Staatsbosbeheer. De wandeling vindt plaats tijdens de Boekenweek op 10 en 18 maart om 14.00 uur. Er wordt gestart bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Meer informatie over de tocht en over deelname is te vinden op www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/sallandse-heuvelrug/activiteiten.