Afbeelding
Foto:

"It giet oan!"

HELLENDOORN - De Olympische Winterspelen zijn bijna voorbij, maar de ijspret nog niet. IJsvereniging "Kris Kras" opent haar deuren op 9, 10, 16 en 17 maart in de grote zaal van Noabers, aan de Dorpsstraat in Hellendoorn.

Daar houdt Toneelgroep De Blenke haar jaarlijkse toneeluitvoeringen. Het toneelstuk speelt zich af in de tent naast de ijsbaan van "Kris Kras". Het bestuur van de vereniging bestaat uit een aantal markante persoonlijkheden, zoals dat zo vaak het geval is in een klein dorp. Als de eigenaar van de grond de ijsbaan van de hand wil doen, dreigen er donkere wolken voor de schaatsers. De sfeer onderling wordt ijzig koud. Of de bevroren verhoudingen nog weer ontdooien? Hopelijk wel, want wat is nou een dorp zonder ijsbaan…Aanvang van de toneelavonden is om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur voor het publiek geopend.

Kaartverkoop
Kaarten à 7,50 euro zijn verkrijgbaar bij Primera Hofman te Hellendoorn, of telefonisch via nummer 06-82905518 (op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur). Ook via de website kan worden gereserveerd: www.toneelgroepdeblenke.nl