Twisted Anansie in On The Rocks Nijverdal

NIJVERDAL - De Oost Nederlandse rockformatie Twisted Anansie is vorig jaar oktober begonnen aan een promotietour.

De rockformatie bestaat uit vijf leden waaronder zangeres Deborah. Op zaterdag 31 maart treedt de rockband op bij cafe On The Rocks in Nijverdal. De band speelt nummers van o.a. Skunk Anansie, Anouk, AC/DC, Neil Young, Black Sabbath en vele andere rockartiesten. Aanvang is om 22.00 uur. De entree is gratis.

Stamd-Up in
De Smidse

NIJVERDAL - Zondag 18 maart wordt De Smidse weer omgebouwd tot een comedy-club. Dan is het weer tijd voor een middagje stand-up comedy.

Geen moeilijke onderwerpen, gewoon een middag scherpe grappen. Vanaf 16.00 uur storten vier comedians onder leiding van de MC van dienst de grappen over het publiek uit. De ijzersterke opstelling van deze stand-up comedy middag: Kitty Goemaat, Klaas Prins, Paul Schoolderman en Victor Luis. Kaarten à 10 euro zijn te reserveren via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen via 0548-624489. Het adres van De Smidse is Hoge Dijkje 4a te Nijverdal.

Op weg in stilte

NIJVERDAL - Beeldmeditatie bij een kruisweg, anders kijken naar kunst. Op donderdag 22 maart staat de kruisweg centraal bij de meditatieavond in Het Spectrum bij de Regenboogkerk.

Van 20.00 tot 21.30 uur. Iedereen is welkom, ook wanneer meditatie nieuw voor u is. Info: annemarie.altena@gmail.com of 0548-620539.