Afbeelding
Foto:

Lokaal Hellendoorn Samen sterk op Lijst 7

HELLENDOORN - We maken als Lokaal Hellendoorn het verschil, omdat we de enige echte lokale partij in de gemeente Hellendoorn zijn. Lokaal Hellendoorn is onafhankelijk en niet gebonden aan provinciale en landelijke partijen en stelt de belangen van de inwoners van de gemeente Hellendoorn centraal.

We doen lokaal wat lokaal kan, ook met eigen ondernemers. We zorgen dat de gemeente Hellendoorn sterk en onafhankelijk blijft, elke inwoner en elke kern telt en willen de leefbaarheid versterken in alle kernen, wijken en buurtschappen.

Meer woningbouwmogelijkheden voor onze jongeren; zorg dicht(er)bij en meer huishoudelijk hulp; verkeersveiligheid heeft prioriteit; meer openbare verlichting buitengebied; afschaffen hondenbelasting; geen korting op het gehandicaptenvervoer; programma's voor energiebesparing en zonnepanelen, geen windmolens en de belastingen niet verhogen.

We willen onze inwoners meer invloed geven en mee laten beslissen en een gemeente waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Lokaal Hellendoorn heeft een lijst met kandidaten, jong en ouder, en uit alle delen van de gemeente. In ons programma 'Samen staan we sterker, met elkaar' staan meer ideeën en voorstellen, ook per wijk, buurtschap en kern. www Lokaal Hellendoorn.nl

?