Afbeelding
Foto:

Kiezers krijgen advies bij stemhulp

HELLENDOORN - Er valt weer veel te kiezen komende week; ook in Hellendoorn. Maar hoe weet u welke partij het beste bij u past? Welke speerpunten willen zij oppakken voor de komende jaren? Gelukkig is er de nieuwe stemhulp om u hierbij te helpen.

In Hellendoorn doen deze keer zeven politieke partijen mee aan de verkiezingen. Dit zijn op lijst 1: het CDA. Lijst 2: de ChristenUnie. Lijst 3: de PvdA. Lijst 4: D66. Lijst 5: VVD. Lijst 6: GroenLinks en op lijst 7: Lokaal Hellendoorn. Voor Inwoners die nog niet weten op welke partij ze gaan stemmen, kan de stemtest een goed hulpmiddel zijn om hun keuze te bepalen. Deze stemhulp is te vinden op hellendoorn.mijnstem.nl

Stellingen
In ruim 20 stellingen komen actuele thema's aan de orde waarover de zeven partijen met elkaar van standpunt verschillen. Bij elke stelling is de onderbouwing van de partijen te raadplegen als extra hulp. Na het invullen, is in e´e´n oogopslag te zien welke partij het dichtst bij de opvattingen staat van degene die de stemhulp heeft ingevuld. De stemhulp is te raadplegen via hellendoorn.mijnstem.nl.