The Lone Stranger in ZINiN

NIJVERDAL - Het hart van de rasartiest Danny Vera ligt bij Amerikaanse muziek en dat zal in de show van 24 maart in het ZINiN Theater ook blijken.

In 'The Lone Stranger' zal Danny Vera laten zien wie hij is. Niet alleen het repertoire van de afgelopen 20 jaar zal hij ten gehore brengen. Hij geeft ook een kijkje in zijn leven door de persoonlijke verhalen en wonderlijke anekdotes. Op 24 maart om 20.15 uur kunt u het zelf meemaken in het ZINiN Theater, Willem Alexanderstraat 7c te Nijverdal. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,-.

Paasweekend Marle 2018

MARLE - Het Paasweekend in Marle staat in het teken van trekkerslep, muziek en zitmaaierraces. Een heel weekend vermaak voor jong en oud.

Op vrijdag begint het allemaal met de zitmaaierrace. Het startschot zal pas om 18.00 uur klinken, dus de extra uitdaging voor de rijders is het rijden in de schemer en in het donker. Ook aan de jonge feestvierders is gedacht, want op zaterdagmiddag is er alle tijd en ruimte voor hen om te knutselen, te spelen en te knuffelen met dieren. Op zondag is het dan tijd voor de trekkerslep.

Bands
Diverse bands zullen op alledrie de dagen de muzikale omlijsting verzorgen. Alle festiviteiten vinden plaats op het terrein aan de Meester Werkmanstraat in Marle. Meer informatie over het programma in het Paasweekend vindt u op www.paasweekendmarle.nl.