Afbeelding
Foto:

Spetterende modeshow in Nijverdal

NIJVERDAL - Zaterdag 24 maart is het centrum van Nijverdal weer het domein van de dressman en mannequins. Tijdens een wervelende modeshow zullen de nieuwste voorjaar- en zomertrends geshowd worden.

De modeshow is er dit jaar in een geheel nieuwe opzet en met heel veel leuke nieuwe extra's! Met een verrassend nieuwe opstelling en indeling van de catwalk wordt de show nog groter en spectaculairder van opzet. Het publiek kan genieten van een nog beter zicht dankzij de extra zitplekken op de eerste rij. Het plezier van het publiek staat voorop bij deze modeshow!

Diversiteit aan mode
Ook dit jaar wordt er deelneming verleend aan de show door een zeer groot aantal modebedrijven. Zij brengen samen een grote diversiteit aan merken en stijlen die voorbij zullen komen tijdens de modeshow. Er is mode voor jong en oud, van klassiek tot trendy en ook de laatste trend op het gebied van sportmode zal geshowd worden aan het publiek. De show zal dit jaar een spectaculaire opening kennen met veel dans en swingende muziek.

Win prijzen
Daarnaast zijn er geweldige prijzen te winnen deze middag. Er zullen maar liefst 4 shopcheques ter waarde van ieder €100,00 aan shoptegoed worden verloot onder de aanwezigen. Wil je de zomer alvast in je bol krijgen? Dan is er ook de kans om een weekend gratis Cabrio rijden te winnen! Je rijdt dan een exclusieve, nieuwe Fiat Spider.

Laat je inspireren
Kom zaterdag 24 maart naar Nijverdal om te genieten van de show en originele ideeën op te doen. Laat je inspireren voor de garderobe dit voorjaar en de zomer van 2018. Met wat geluk begint jouw zomer helemaal zonnig met een van de te gekke prijzen! Er zullen op zaterdag 24 maart drie shows gegeven worden. De eerste begint om 13.30 uur. Daarna volgen er shows om 14.30 en 15.30 uur. Tussendoor is er leuk entertainment in het centrum van Nijverdal en genoeg tijd om meteen de winkels in te duiken om je favoriete items te scoren!

Alle modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen op zaterdag 24 maart in het centrum van Nijverdal. Ontdek de nieuwste mode, de mooiste outfits en grote prijzen en veel gezelligheid! Iedereen is welkom om de modeshow bij te wonen en te genieten van de creativiteit en inspiratie op gebied van de voorjaarsmode!