Theater op Noaberdag

TUBBERGEN - Op de jaarlijkse Noaberdag van Oald Heldern De Noaberschop komen Herman Kampman en Jan Niewold met hun vlotte theaterprogramma vol conferences, gedichten en liedjes.

Het duo brengt een levendige voorstelling in het dialect en met veel humor. Iedereen is welkom op vrijdag 23 maart 2018 's middags of 's avonds in de grote zaal van De Noabers (voorheen De Kroon). Tijden: 15.00 uur, 20.00 uur. Prijs € 6,00 voor leden, € 8,00 voor niet-leden.

Optreden Bella Italia

NIJVERDAL - Zangeres Leonie Meijer, bekend van 'The Voice', de zangers Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans en een stel fantastische muzikanten brengen hun publiek in een heerlijk Italiaans sfeertje met hun show, Bella Italia.

Met songs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante en Milva. Donderdag 29 maart. 20,15 uur. ZINiNTheater, Willem Alexanderstraat 7c. Entree € 24,50.

Film Early Man

NIJVERDAL - Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk. Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.

Holbewoner Dug en zijn stamgenoten leven gelukkig in de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door een machtige stam die al in de bronstijd leeft. Early Man zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die zo karakteristiek zijn voor Aardman Animations. Locatie ZINema. 25 maart, 16,30 uur. Willem Alexanderstraat 7. Entree € 7,50.

Open Huizen Dag op 7 april

NIJVERDAL - Op 7 april is weer de landelijke Open Huizen Dag.

Interesse in een nieuwe woning of uw eigen woning te koop zetten? Dit is het moment. Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. U kunt deze dag meerdere woningen bezoeken met een zelf uit te stippelen route. De bewoners ontvangen u dan graag om de woning te laten zien! Open huizen zijn gratis en vrijblijvend te bezichtigen. Kijk ook op: www.nvm.nl