Afbeelding
Foto:

DI-RECT komt naar
Bruisend Nijverdal!

NIJVERDAL - Achter de schermen is de organisatie van Bruisend Nijverdal al weer druk bezig met de voorbereidingen van dit gezellige feest. Inmiddels druppelen de eerste details over het programma naar buiten. De organisatie heeft dit jaar ook een band van formaat aan weten te trekken: DI-RECT komt namelijk naar Bruisend Nijverdal!

De Nederlandse formatie begon in 1999 en werd al snel bekend dankzij hits als She, Hungry For Love en A Good Thing. Op donderdag 6 september staan zij op de planken in Nijverdal.

Kaartverkoop
Op dit moment zijn nog niet alle details over de kaartverkoop rond. Maar zodra een en ander bevestigd is leest u het natuurlijk in Hart van Nijverdal. Eén ding weten we al wel: er komt ook een zeer voordelige Early Bird actie voor wie vroeg zijn of haar tickets koopt.

Bruisend Nijverdal
Dit jaar is de achtste editie van Bruisend Nijverdal. Met de komst van DI-RECT zal het feest naar verwachting ook veel bezoekers trekken van buiten Nijverdal zelf. Hiermee zetten zij dus ook in op een regionale aantrekkelijkheid van dit mooie feest. Bruisend Nijverdal is van 5 tot en met 9 september. Naast DI-RECT zijn ook onder meer Maan en de Dirty Daddies hier te zien. Het programma moet breed aantrekkelijk zijn, met een mooie mix van muziek, cultuur, nostalgie en natuurlijk: veel gezelligheid. Kijk voor verdere updates ook op: www.bruisendnijverdal.com