Afbeelding
Foto:

Rock and roll all night

HELLENDOORN - Noabers organiseert vrijdag 30 maart 'Rock and roll all night'. Vanaf 21.00 uur verzorgen de classic rockbands Elesteon en Amnesia een avondvullend programma boordevol dansbare classic rock nummers in de gezellige grote zaal van Noabers in Hellendoorn.

De zangeres van Amnesia, Erna Heuver, is werkzaam als medewerker verzuim op Reggesteyn vestiging N en de jongens van Elesteon zijn leerlingen van deze school. Zodoende komen ze wel eens met elkaar in aanraking, echter nu willen beide partijen laten zien hoe je samen een feestje kunt bouwen dat medewerker en leerling tot elkaar brengt.

Muziek verbindt
Het eerste deel van de avond laat Amnesia zich horen met uptempo rocknummers van Tower, Heart, Frank Stallone en meer uit dat genre. De bandleden komen uit Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Wierden en Zwolle. Het tweede deel van de avond zal worden opgevuld door Elesteon. Deze band met jonge enthousiaste muzikanten komt uit de gemeente Hellendoorn en spelen muziek van AC/DC, Whitesnake en andere klassiekers. Kom op tijd! Strak om 21.00 uur zal Amnesia als eerste band van het podium afspatten.