Shaun het Schaap Theater

NIJVERDAL - Shaun het Schaap was eerder al te zien in een televisieserie en een bioscoopfilm en nu dus ook in het theater.

Een voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar waarin voor Shaun het Schaap, de hond Bitzer en de boer natuurlijk een hoofdrol is weggelegd. Als er dan een gast naar de boerderij komt, verandert er veel. De gast heeft veel invloed op de vrienden van Shaun. Hoe dat allemaal afloopt, is te zien op 2 april om 13.30 uur en 16.00 uur in het ZINiN Theater, Willem Alexanderstraat 7c in Nijverdal.

Daniel Caldèras

NIJVERDAL - Na de grote podia van Paaspop en Zwarte Cross is Daniel Caldèras op 6 april te zien en te horen in De Smidse in Nijverdal.

Daniel Caldèras heeft heel wat te bieden. Hij schrijft niet alleen nummers, maar is ook heel sterk in de uitvoering ervan. Hij durft met muziekstijlen te experimenteren en zijn teksten over de verschillen in het leven en de zoektocht naar geluk maken dat hij een geheel eigen sound heeft. Het optreden van Daniel Caldèras is vanaf 20.15 uur bij te wonen in De Smidse, Hoge Dijkje 4A. De toegangsprijs is € 10,-

A Room Full
Of Strangers

NIJVERDAL - JW Roy, de Brabantse singer-songwriter, zal samen met zijn band The Royal Familie het publiek meenemen met zijn passie op zaterdag 31 maart.

De avond zal gevuld worden met Amerikaanse country en rootsmuziek. Zelf geschreven nummers waarvoor hij geïnspireerd raakte door situaties en vreemde paradijsvogels. Vanaf 20.15 uur kan in het ZINiN Theater in Nijverdal genoten worden van de prachtige muziek van JW Roy. Bestel uw kaarten op www.zinin.com of koop ze bij de kassa van het theater.

Pasen op de Sprengenberg

HAARLE - Pasen en eieren zoeken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op 2 april kunnen kinderen dan ook eieren zoeken op de Sprengenberg.

Tussen 14.00 uur en 16.00 uur zijn kinderen van harte welkom bij Informatieschuur De Pas, Molenweg 2, om de verstopte eieren te zoeken. Verder kunnen er paaseieren geverfd worden en is er een echte vogelaar aan wie vragen over eieren en vogels gesteld kunnen worden. Vooraf opgeven kan via www.natuurmonumenten.nl.