Afbeelding
Foto:

UNIQUE bouwt nieuwe winkel

NIJVERDAL - UNIQUE Jeans & Casual is al vele jaren een begrip in Nijverdal. Nu breekt een belangrijk volgend hoofdstuk aan voor het bedrijf. De huidige winkel aan de Grotestraat gaat namelijk naar het Keizerserf, waar zij onder de naam UNIQUE verder gaan.

Het nieuwe pand bestaat uit een winkel met daarboven huur-appartementen. Een mooie mix van moderne architectuur met toch een heel klassieke uitstraling. Inmiddels is de ruwbouw bijna klaar waarna de afbouw van de winkel en woningen kan beginnen. Naar verwachting zal de winkel rond eind augustus / begin september open gaan.

Nieuwe formule
Als vaste klant mag u al bijna 40 jaar vertrouwen op de uitstekende service van UNIQUE; dit zal niet veranderen. Wel splitst UNIQUE de collectie: de nieuw te bouwen winkel omvat straks een volledige herencollectie, de andere winkel omvat de damescollectie. De oppervlakte herenmode verdubbelt hiermee ten opzichte van de eerdere vestiging. De winkels zitten straks schuin tegenover elkaar, man en vrouw kunnen zo makkelijk oversteken. Zo krijgt u een echte merkbeleving.

Bredere doelgroep
UNIQUE zet met deze vernieuwing ook in op een bredere doelgroep. Het huidige jeansconcept krijgt een aanvulling met jonge herenmode. De winkel constateerde zelf dat het merkenaanbod een wat jongere uitstraling had, waardoor de man van veertig en ouder wat uit het oog verloren was. Er komen nu diverse nieuwe merken bij die passen bij deze volwassen doelgroep. Onder meer Blue Industry, Cast Iron, No Excess en Superdry worden de vier nieuwe grote merken in de UNIQUE herenmode zaak. Ook voor een colbert of broek is de moderne man straks aan het juiste adres. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van het denim aanbod waar de winkel bekend om staat. Ook dit aanbod is straks groter. Zo zijn hier jeans te koop van G-STAR RAW, PME Legend, Jack & Jones, Only & Sons, Petrol Industries, No Excess en Cast Iron. Maar er hangen nog meer merken in de lucht. In het segment casual zijn ook nieuwe merken en accessoires.

Derde winkel
UNIQUE heeft inmiddels ook al plannen om de huidige UNIQUE om te zetten naar een derde winkel met een andere naam. Deze gaat zich dan richten op een jonger damespubliek met 'fast fashion'. Kijk ook op: www.uniquemode.nl.
Foto: LE