Dr. Knock

NIJVERDAL - De film 'Dr. Knock' is op 10 april om 20.00 uur te zien in ZINema in Nijverdal.

Het verhaal speelt zich af in de jaren 50. Dr. Knock is een gokker met schulden, die probeert te ontsnappen aan zijn schuldeisers. Hij doet zich daarom voor als arts om zo aan boord van een cruiseschip aan de slag te kunnen. Die stap die hij dan zet, verandert uiteindelijk zijn hele leven. Door te luisteren naar zijn 'patiënten' lijkt hij daadwerkelijk verstand van zaken te hebben en de mensen lijken geholpen te zijn door zijn luisterend oor. Het vertrouwen dat hij krijgt van de mensen aan boord van het cruiseschip doen hem ertoe besluiten om ook echt arts te worden. Uiteindelijk weten zijn schuldeisers hem toch te vinden en dat brengt hem in een lastige situatie. Toegangskaarten voor de film zijn te bestellen via www.zinin.com of te koop bij de kassa.

Sjors van
der Panne
In Concert

NIJVERDAL - Sjors van der Panne zorgt ervoor dat Nederlandstalige muziek weer op waarde wordt geschat en laat dat horen in het ZINiN Theater.

Hij werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland 2014, waarbij hij doordrong tot de finale. Hij wist de finale niet te winnen, maar dat hij kan zingen en zijn publiek weet te beroeren met Nederlandstalige muziek heeft hij toen duidelijk laten blijken. Nu trekt hij samen met zijn vaste muzikanten door het land om de nummers van zijn voorbeelden en die van zichzelf te laten horen. Genieten van zijn muziek kan op vrijdag 13 april om 20.15 uur in het ZINiN Theater, Willem Alexanderstraat 7c in Nijverdal. Kaarten vanaf € 17,50 zijn te koop bij het theater, zowel online als bij de kassa.