Afbeelding
Foto:

Leuke actie Markt en Bruisend Nijverdal

NIJVERDAL - De Markt Nijverdal en Bruisend Nijverdal hebben de handen ineen geslagen. De markt heeft namelijk regelmatig leuke acties waarbij gele marktmunten ingeleverd kunnen worden voor producten of andere zaken. Zo waren deze eerder al om te ruilen voor schaatsbaankaartjes. Deze keer echter een andere coole actie: Lever jouw marktmunten in voor Bruisend Nijverdal consumptiemunten! Op zaterdag 7 april gaat deze actie van start.

Dit jaar is de achtste editie van Bruisend Nijverdal. Het Marktplein wordt van 5 tot en met 9 september voor vijf dagen het centrum van het feestvertier. De organisatie heeft de afgelopen weken al vele gave namen voor de line up bekendgemaakt. Naast de mannen DI-RECT zijn ook onder meer Maan en de Dirty Daddies te zien. En op zaterdag 8 september wordt de feesttent van Bruisend Nijverdal voor één avond omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nijverdal.

Rasentertainer
Die avond verzorgt Martijn Fischer een prachtig optreden. Deze doorgewinterde entertainer, ondersteund door zijn fantastische band, komt de grootste hits van 's lands meest beroemde volkszanger komen zingen. Maak je klaar voor Martijn Fischer Zingt Hazes! Wil je dit niet missen? Zet dan Bruisend Nijverdal vast in je agenda.

Spaaractie
En vanaf 7 april kun je alvast sparen voor gratis consumptiemunten, samen met de gezelligste zaterdagmarkt Nijverdal. De vaste bezoekers van de markt kennen ze zeker: de gele marktmuntjes. "Er zijn vele munten in de omloop bij de marktbezoekers. Dit is een prachtige gelegenheid om ze in te komen wisselen. Voor 10 marktmunten ontvang je 1 Bruisend Nijverdal munt. De munten zijn in te leveren bij de notenkraam, Ter Weele noten - en zuidvruchten. We hopen hiermee ook iets moois te kunnen bieden aan de oudere jeugd en volwassenen in de gemeente Hellendoorn", aldus de pr commissie van de markt, Diecky Ter Weele en Nathalie Jansen.

Afbeelding