Afbeelding
Foto:

Fysiotherapiepraktijk vijf jaar in Helderse Hoeve

HELLENDOORN - In maart 2013 verhuisde de Fysiotherapiepraktijk Hellendoorn naar de Grupakkersweg waar ze de beschikking kregen over onder andere een ruime oefenzaal. Ze vierden nu dus het eerste jubileum op de nieuwe plek.

Dit 5-jarig bestaan werd de afgelopen week uitbundig gevierd; de praktijk was versierd met slingers en bloemen. Er was voor iedereen koffie of thee met cake en voor de kinderen een grabbelton. Er zijn zo'n twintigtal mensen gehuldigd die al vanaf het eerste begin meedoen met de Fysio Fitness; dit is sporten in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ze kregen hierbij een tasje met daarin een handdoek en een bidon. Het was deze week dubbelop feest omdat Lisette deze week 65 werd en Joanne na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk is gegaan. Ook is er onlangs een nieuwe website gelanceerd: www.fysiohellendoorn.nl

Meer informatie
Wilt u meer weten over de praktijk of behandelmogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op bovengenoemde website of bel hen op telefoonnummer: 0548-655597 of stuur een mailtje naar info@fysiohellendoorn.nl.