The Kik Hertaalt

NIJVERDAL - The Kik stond in 2015 al in het ZINiN Theater en herhaalt dit op zaterdag 14 april met hun nieuwe voorstelling 'Hertaalt'.

Bestaande nummers van bekende artiesten als The Beatles, Bee Gees en Chef's Special zijn door The Kik voorzien van nieuwe teksten. "Hertaalt' is een selectie van deze nummers en de achtergronden en het ontstaan van de teksten. Kaarten voor 14 april om 20.15 uur koopt u bij de kassa van het ZINiN Theater of via www.zinin.com.

Wat vliegt en fluit daar?

NIJVERDAL - Op 14 april kunt u samen met een gids en vogelkenner van Staatsbosbeheer vogels op de Sallandse Heuvelrug zien en horen.

In de lente ontwaakt de natuur en de vogels laten dit ook horen. Op zaterdag 14 april om 19.30 uur gaat u vanaf het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281 op pad. U kunt luisteren naar de vogels die er zijn, maar u krijgt van de gids ook informatie over hoe de vogels leven en welke soms vreemde gewoontes ze hebben. Kosten voor de tocht zijn € 3,- voor kinderen en € 5,- voor volwassenen. Aanmelden kan op www.staatsbosbeheer.nl.

Inloopspreekuur solliciteren

HELLENDOORN - Op een goede manier solliciteren, kan u uw droombaan opleveren. Tijdens het inloopspreekuur 'Solliciteren' kunt u terecht voor antwoorden op uw vragen omtrent solliciteren.

Vragen over het verbeteren van uw sollicitatiebrieven of uw curriculum vitae. Maar zeker ook vragen over het maken van een profiel op LinkedIn. Het inloopspreekuur is op 19 april om 18.30 uur in ZINiN Bibliotheek Hellendoorn, Raadhuisstraat 4.