Kunst in de Kerk

NIJVERDAL - Wat kunst voor u kan betekenen, kunt u op 21 april zelf meemaken.

Schilderijen, ikonen en glaskunst zijn enkele voorbeelden van de ruim 20 exposanten in het kerkgebouw van de Vrij Evangelische Gemeente Nijverdal, Grotestraat 68. Kunst kan gevoelens oproepen en helpen het geloof te verwoorden. Wanneer gevoelens niet in woorden zijn te vatten, kan beeldende kunst dat mogelijk wel. De expositie is op 21 april van 11.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

Boerenwandeltocht

HELLENDOORN - De wandeltocht is voor iedereen die 5, 10 of 20 km willen lopen in Hellendoorn en omgeving.

De Folkloristische Dansgroep Hellendoorn is de organisator van de Boerenwandeltocht die zal starten bij Museum "De Valkhof", Ninaberlaan 66. Niet alle afstanden starten gelijktijdig. Wandelaars voor de langste route starten vanaf 9.00 uur, die van 10 km en 5 km start tussen 10.00 en 14.00 uur. Wandel ook mee in de omgeving van Hellendoorn. Deelname kost € 3,50 per persoon.

Pubquiz

NIJVERDAL - In Wijkcentrum de Vleugel kunt u op 14 april met deelname aan de Pubquiz leuke prijzen winnen.

De Pubquiz begint om 20.30 uur in wijkcentrum de Vleugel, Bachlaan 56a. Vragen over literatuur, politiek, cultuur en allerlei andere onderwerpen zijn te verwachten. Wie weet het meest? Kom ook op 14 april naar De Vleugel om dat te ontdekken.